Pada hari/24Jam Bersedia

Dapat bantuan yang anda perlu apabila anda memerlukannya

Pekerja kami bersedia untuk menghantar juruteknik ke lokasi anda secepat mungkin. Bergantung pada lokasi dan masa, kami biasanya boleh mendapatkan juruteknik ke pejabat anda dalam masa beberapa jam.

Juruteknik Pakar

Selesaikan Masalah dengan Cepat

Juruteknik kami terlatih baik dan berpengalaman, sama menggunakan alat pengeluar peralatan asli (OEM) sahaja. Kami akan membaiki mesin anda dengan segera.

Penyelenggaraan Pencegahan

Kurangkan masa kerosakan mesin dan jaga pejabat anda berjalan dengan lancar.

Kami sentiasa menjalankan penyelenggaraan pencegahan untuk mengurangkan risiko kerosakan mesin yang tidak dijangka. Juruteknik kami akan menyemak mesin fotostat anda dengan kerap.

Kontrak perkhidmatan dengan harga yang terjangkau

Jimatkan duit dan memaksimumkan hayat perkhidmatan mesin fotostat anda

Kami menawarkan kontrak penyelenggaraan yang komprehensif dengan harga yang berpatutan£¬termasuk segala-galanya dari toner dan bahan yang diperlukan untuk penyelenggaraan pencegahan. Falsafah kami adalah untuk memastikan mesin anda berfungsi sehingga mereka tidak berfungsi sepenuhnya. Apabila mesin turun sebelum tarikhnya£¬kami akan mendapatkannya balik secara peribadi. Jadi, sila percaya kepada kami yang mampu mengekalkan mesin anda berjalan dengan lancar£¬supaya anda boleh fokus pada kerja anda.

Switch To Desktop Version