Masa gantikan pencetak atau copier lama anda di pejabat anda sudah sampai£¿

Teknologi pejabat lama mungkin menjadi sumber kekecewaan. Walau bagaimanapun, banyak syarikat mengekalkan peranti ini kerana mereka tidak tahu betapa mudahnya alternatif. Mudah untuk bertukar model lama untuk yang baru, yang akan membantu perniagaan anda terus berkembang.

Perdagangan peralatan

Pelbagai jenis peralatan pejabat boleh dipertimbangkan untuk pertukaran. Pencetak, mesin penyalin, mesin faks, alat pengimbas dan peranti pelbagai fungsi boleh ditukar. Yang pertama, peranti anda akan dilaksanakan penilaian untuk menentukannya, kemudian anda akan dapat memilih peranti yang lebih sesuai dengan keperluan perniagaan anda.

Apakah manfaatnya?

Faedah perdagangan peralatan yang paling jelas adalah anda akan mendapat manfaat daripada teknologi yang lebih cekap, efisien tenaga yang akan meningkatkan produktiviti anda. Daripada terus membayar sewa atau kos penyelenggaraan ke peralatan yang tidak lagi diperlukan, anda boleh menggunakan dana untuk peralatan yang lebih berguna.

Dagangan peranti anda juga merupakan pilihan yang mesra alam. Peralatan dagangan boleh mencari kehidupan baru di syarikat lain, atau mendermakannya ke organisasi bukan keuntungan. Peranti yang tidak lagi berguna akan dikitar semula dengan betul.

Lebih daripada 80% pencetak, penyalin dan peralatan lain boleh digantikan dengan model baru. Bagi kebanyakan syarikat, pendekatan ini adalah perkara biasa, bermanfaat dan berpatutan. Jika anda mendapati peranti anda tidak lagi sesuai untuk keperluan perniagaan anda, gunakan peluang ini untuk berdagang untuk meningkatkan versi anda untuk meningkatkan produktiviti anda dan menjimatkan wang anda dalam jangka panjang.

Apakah cara penyelesaiannya?

Aktiviti promosi pencetak akhir tahun eksklusif baru Cartridge World akan membantu anda memahami pencetak terbaru£¬sama ada membeli atau bertukar. Promosi pencetak kami akan menentukan pencetak gred perniagaan yang sesuai untuk keperluan percetakan anda, sama ada anda ingin membeli atau berdagang. Dapatkan anggaran percuma sekarang untuk memahami duit yang boleh anda simpan pada setiap cetakan!

Switch To Desktop Version